EESI Center Awards 2017

Eight existing centers and initiatives responded to the 2017 EESI Call for Proposals that went out in early Spring 2017. The PI's of each proposal will be giving their presentations on Monday, May 1st. The presentation schedule is attached. The public is invited to attend these presentations.

Decisions on funding support for the next three years will be announced in June.

 

 

Date: May 01, 2017
Location: 117 EES Building

Time Center Director Comments
10:00 - 10:20 am   Closed Meeting Opening comments from Sue Brantley
10:20 - 10:40 am ESSC M. Mann 20 minutes including questions
10:40 - 11:00 am Riparia R. Brooks 20 minutes including questions
11:00 - 11:20 am EEEPI S. Blumsack 20 minutes including questions
11:20 - 11:30 am Break Break 10 minute break
11:30 - 11:50 am CLIMA K. Keller 20 minutes including questions
11:50 - 12:10 CEI D. Miller 20 minutes including questions
12:10 - 12:30 pm CLD E. Smithwick 20 minutes including questions
12:30 - 01:00 pm Break Break 30 minutes lunch break
01:00 - 01:20 pm MCOR A. Nyblade/T. Murphy 20 minutes including questions
01:20 - 01:40 pm PSICE A. Anandakrishnan 20 minutes including questions
01:40 - 02:10 pm   Closed Meeting Closing remarks/comments from Sue Brantley